Tanker om at rejse alene

I er mange, der spørger, om jeg ikke synes, det er ensomt at rejse alene. Nej, det er jeg ikke. 

Nogle spørger, om jeg ikke synes, det er akavet at gå ud at spise alene. Nej, det synes jeg ikke, det er. 

Andre spørger, om jeg ikke savner nogen at dele oplevelserne med.

Nej, jeg har jo jer 😉

Pjat til side!

Jeg rejser tit alene. Det har jeg altid gjort, og det er naturligvis, fordi jeg har det godt med det. Selvom jeg er introvert, har jeg egentlig ret nemt ved at falde i snak med alle mulige mennesker, når jeg rejser, så jeg får som regel mit sociale behov dækket (indrømmet; det er nok heller ikke såååå stort 😅🙈).

Jeg indrømmer blankt, at jeg bruger min telefon meget!

Mine veninder er utroligt søde til at skrive beskeder til mig. Jeg skriver fjollede SoMe opdateringer og surfer rundt på nettet. Der er næsten altid en bog i tasken (pt læser jeg Shuggie Bain – læs den!!!) og så bruger jeg enormt lang tid på bare at kigge og tænke.

En personligheds-test sagde engang, at jeg måske ikke sagde så mange ord, men at jeg havde et “meget rigt indre liv”….

Host…. Var der nogen, der sagde crazy cat-lady???

 Indrømmet; det er ikke altid lykken at rejse alene.

Jeg skal selv finde ud af alting. Som de fleste af jer ved, bliver jeg tit syg, når jeg rejser, og det skal jeg selv løse. Men måske hjælper det mig faktisk til at blive mere opmærksom på min krop? Selvom folk tit synes, jeg er verdens mest uheldige dame, så har min krop og jeg et ret godt samarbejde. Jeg ved næsten altid PRÆCIS, hvor grænsen går for, hvad jeg formår. For den grænse er jeg NØDT til at kende, når jeg rejser alene.

Jeg skal selv finde vej, selv forklare mig (på spansk, tysk, engelsk, swahili… 😉🤦‍♀️), og der er ingen, som “redder” mig, når jeg går kold (jeg spiser tit – men somme tider glemmer jeg det, og så er jeg ikke ret sjov at være sammen med 🙈🙄).

Og nogle gange gider jeg fandme ikke finde ud af, hvilken restaurant, jeg skal på, vente i køen og selv sidde der og glo på glade familier. Så køber jeg take away. Pizza, sandwich, sushi, bowl. En kold øl eller en af de der små, patetiske flasker vin, som lige kan være i lommen. Det spiser jeg på min seng imens jeg ser en Netflix serie. Næste dag er jeg klar igen. Sådan er det (også) at være introvert 😄. 

Med årene er jeg blevet meget bedre til at gøre det, jeg har lyst til. MÆRKE det – og gøre det. Og hvile i det. Dét føles som en gave ❤.

Og måske er det noget, man bedst lærer, når man rejser alene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *